FRÅN STUDENTEN TILL GULDBAGGEGALAN

- EN INSPIRATIONSFÖRELÄSNING

Följ med på den galna resan bakom filmkollektivet från Norrköping, från studenten till Guldbaggegalan. En föreläsning om drömmar, entreprenörskap, naivitet, blod, svett och tårar.

Crazy Pictures mantra lyder ”Ingenting är omöjligt, det omöjliga är bara lite mer komplicerat” och genom att berätta om sin resa vill de inspirera andra till att våga drömma, tro på sina idéer och inse att ensam inte alltid är stark.

  • Längd 20 - 60 min
UFO SWEDEN

- CASE STUDY

Få en unik inblick i hur vi gjorde den omtalade långfilmen “UFO SWEDEN”.

Idén till projektet väcktes när Crazy Pictures upptäckte att världens största UFO arkiv fanns i Norrköping. Då såddes ett frö om att kunna göra en jordnära berättelse i en extraordinär kontext. I detta actionfyllda äventyrs/Sci-Fi projekt har det funnits många utmaning och i denna föreläsningen får du följa med på resan med filmen. Från finansiering och förproduktion till inspelning och postproduktion.

  • Längd 30-90 min
SÅ GÖR DU HOLLYWOOD AV TEJP OCH SKROTBILAR

- EN FÖRELÄSNING OM SPECIALEFFEKTER

“Den blomstertid nu kommer” är en av de effekttyngsta svenska långfilmerna genom tiderna och har prisats för sina specialeffekter i Hollywood men har en budget som en vanlig långfilm, hur går det ihop?

Crazy Pictures föreläsning om specialeffekter handlar om hur man lyckas uppnå högsta resultat med begränsade resurser. Allt från att krocka bilar på riktigt till att spränga hus och skapa spektakulära miljöer i datorn.

  • Längd 30-90min
MASTERCLASS: Jakten på det perfekta filmljudet

- EN FÖRELÄSNING OM ALLT SOM LÅTER

Hur låter en störtande helikopter? Hur gör man egentligen ljud till en långfilm? Och vilket fågelljud får publiken att känna mest? Följ med bakom kulisserna i Crazy Pictures ljudarbete med långfilmen “Den blomstertid nu kommer”.

Den blomstertid nu kommer” blev guldbaggenominerad för ”Bästa ljud” på Guldbaggegalan 2019. I föreläsningen ”Jakten på det perfekta filmljudet” ger Crazy Pictures en unik inblick i ett kreativt och enormt ljudarbete som spänner över 2 års tid.

  • Längd 30-120min

Förfrågan

För prisförslag och bokning kontakta oss på
bokning@crazypictures.se / 011-13 94 99


Referenser